T85 By Janobikes – električni skuter vrijedan svakog penija!

T85 By Janobikes – električni skuter vrijedan svakog penija!

Najduže sam bio u potrazi za odličnim električnim skuterom. Nakon što sam vidio sve svoje mogućnosti, moj lov na električni skuter se zaustavio kada sam naišao na skuter t85 od Janobike (link). Nisam mogao odoljeti da ne kupim ovu kvrgavu vožnju jer se od specifikacija bilo nemoguće odbiti. Ove sjajne značajke, jednostavno rečeno, čine ga najboljim električnim skuterom. Može ići do brzine do 85 km/sat, što je suludo za električni skuter, vjerujte mi.

Nadalje, punjenje baterija traje samo 8-10 sati, ali traje vrlo dugo. Ovaj adrenalinski skuter opremljen je dvostrukim motorima od 2800 W svaki. Također ima dvostruki ovjes na prednjim i stražnjim kotačima, što osigurava glatku vožnju svaki put. Moja omiljena karakteristika su off-road kotači nadopunjeni sposobnošću podnošenja uspona od 50 stupnjeva. Gore navedene značajke su vrlo udobne i opako sjajne vožnje za vaše off-road avanture.

Sigurnost nije problem za t85 jer sadrži prednju, bočnu i stražnju stranu LED svjetla. Kao dodatnu sigurnosnu mjeru, ima hidraulički kočioni sustav, najučinkovitiji kočioni sustav koji čak i dulje traje. Štoviše, T85 je lako sklopiv, tako da svoju vožnju možete nositi u rukama kamo god idete – doslovno. U mom slučaju, već imam neke uspomene napravljene s T85. Vožnja na ovom skuteru povećala je moj životni polet.

Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan svojom kupnjom. Ako ste u potrazi za električnim skuterom zbog kojeg se osjećate moćno i uzbuđeno kao mali dječak ili djevojčica, toplo bih vam preporučio da date priliku biciklima T85 by Janos. Jednostavan je za korištenje, napravljen za svakoga i svakoga, izdržljiv i trajat će vam eonima koji dolaze.

2021

Janobike
Mi ćemo biti sretni da čuju svoje misli

Ostavi odgovor

pogreška: Sadržaj je zaštićen!
JANOBIKE Internetska trgovina e-skutera • Električni skuteri i bicikli
logo
Usporedi stavke
  • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica