T10 Janobike | Pregled zadivljujućih značajki T10 od Janobike

Pregled T10 Janobike pomoći će vam da shvatite performanse i prednosti ovog e-skutera

Nakon što sam u nesreći slomio zadnji skuter i neke moje kosti, došlo je vrijeme za nadogradnju na sigurniju i pouzdaniju opciju. Testirao sam najbolje električne skutere koji će zadovoljiti svoje potrebe. Do sada, kupnja koja me najviše zadovoljila je električni skuter T10 od Janobikea. Od putovanja po vašem susjedstvu do vaših off-road avantura, ovaj je skuter prikladan za sve. Više fotografija možete pronaći na Instagram.

Što je Janobike T10? 

T10 by Janobike je električni skuter koji je prikladan za odrasle. Janobike je više od deset godina popularan proizvođač vrhunskih električnih bicikala i skutera. T10 je najprodavaniji skuter od strane Janobikea. Bilo da ste muškarac ili žena, ovaj skuter je savršen za vas. Ovaj električni skuter nije samo "zvijer" po dizajnu, već ima brojne značajke koje ga čine tako ugodnim.

Zapanjujuće značajke e-skutera T10 Janobike

Moje iskustvo s T10 bilo je samo uzbudljivo i zabavno. Ovaj bicikl me oduševio svojom vrhunskom kvalitetom i karakteristikama. Štoviše, iznimno sam zadovoljan njihovom uslugom. Brzo su mi pomogli i odgovorili na sva moja pitanja. Svi vole ovaj električni skuter. Dakle, što ovaj skuter čini tako obećavajućim?

Pristojna brzina 

T10 by Janobike može postići maksimalnu brzinu od 70 km/h. Za električni skuter ova brzina je vrlo visoka. U prosjeku, većina električnih skutera može ubrzati do 25 km/h. Dakle, T10 pruža najbolju brzinu za električni skuter zajedno s drugim jedinstvenim značajkama.

Najbolji kočioni sustav

T10 nudi hidraulički kočioni sustav, koji je nevjerojatan. Prvo, hidraulički kočni sustavi su najglatkiji kočni sustav. Kada vozač primijeni silu na papučicu, hidraulički kočioni sustav umnožava silu uz pomoć pojačivača i glavnog cilindra. Drugo, ovaj kočioni sustav je sigurniji i traje dulje. Hidraulične kočnice se oslanjaju na princip da kada se tlak prenosi kroz tekućinu, on se jednako primjenjuje u svim smjerovima, tj. Pascalov zakon. Hidraulički kočioni sustav ovisi o kočionim tekućinama za primjenu jednakog pritiska na sve kotače. Time se produžuje vijek trajanja ovih kočnica.

Snažne baterije s minimalnim vremenom punjenja 

Električni skuter T10 dolazi s litijskom baterijom od 23AH. Prednost litijevih baterija je što su dugotrajnije od ostalih punjivih baterija. Ove baterije također učinkovito funkcioniraju na ekstremnim temperaturama, što T10 čini savršenim vozilom za off-road avanture. T10 treba 5-8 sati da se potpuno napuni. T10 može prijeći udaljenost od 90 km kada je potpuno napunjen. Lako vam može pomoći da stignete na odredište

Izvanredne mjere za osiguranje sigurnosti

Ovaj nevjerojatan skuter dolazi s prednjim i stražnjim svjetlima. Za aktiviranje svjetala ima tipku na upravljaču. S ovim svjetlima možete se sigurno voziti noću. Nadalje, ima glasnu sirenu. Sirena vas pokriva kada vozite velikom brzinom. Ne samo to, hidraulički kočioni sustav čini ga vrlo sigurnim vozilom za vas.

izuzetno povoljno 

Najznačajniji dio pri kupnji T10 je to što je iznimno lagan za džep. Pomislili biste da električni skuter s takvim cool karakteristikama mora biti skup. Pa, vrlo je jeftino. Ovaj skuter košta samo 1150€/komad i ima lude karakteristike za ovako jeftin skuter. Nema bolje pogodbe od ove. Možete ga naručiti ovdje.

Dvostruki motori 

U usporedbi s pogonom s jednim motorom, dvostruki motori su snažniji i brži za 4, odnosno 3 puta. Dvostruki motori također mogu pokriti 50% veći raspon od pojedinačnih motora. Najbolji dio je da ako jedan motor iz nekog razloga prestane raditi, drugi motor se može koristiti kao rezerva. Dakle, ako se vozite u udaljenom području i nitko vas ne može pokupiti u slučaju da vam vozilo pokvari. T10 će vas pokriti. 

Gume otporne na eksploziju 

Za avanture na otvorenom nema boljeg vozila od T10. Čak i ako ste netko tko se kloni riskantnih avantura, ovaj bi vas skuter mogao natjerati da promijenite svoje navike. 10-inčne gume na ovom skuteru posebno su dizajnirane za neravne terene. Gume s zračnicama su lagane, pružaju bolju stabilnost i izbjegavaju bušenje. Dodatno, T10 može lako podnijeti nagib od 45 stupnjeva.

T10 Janobike može se prilagoditi! 

Možete prilagoditi svoj T10 prema vašim željama! Ako želite logo na svom biciklu, Janobike će to učiniti umjesto vas. Čak imaju iskustva u tome, tako da im možete vjerovati da će obaviti dobar posao.

Neće zauzimati puno prostora.

Ovaj električni skuter se lako sklapa. Na taj se način smanjuje količina zauzetog prostora. Ova značajka također olakšava nošenje sa sobom gdje god idete.

LCD na T10 Janobike:

Upravljač T10 sadrži LCD monitor koji prikazuje sve informacije o vožnji. Na monitoru možete vidjeti snagu, brzinu i opremu u svakom trenutku, tako da ste ažurirani sa svojim statusom vožnje. 

Zaključak: jako se isplati!

Sa sigurnošću se može zaključiti da je najprodavaniji T10 od Janobike najbolji električni skuter u svim aspektima. Ovaj električni skuter je crne boje i elegantnog dizajna. Ovaj električni skuter ima mnogo značajki zbog kojih ćete se zaljubiti u njega. Ima ograničenje velike brzine, dulji vijek trajanja baterije i dva motora. Stoga je u pogledu pouzdanosti ovo vozilo doista nadmašilo samo sebe.

Kako biste smanjili strah od udaraca, sadrži i dvostruke amortizere za prednje i stražnje kotače. Ova vožnja je također pogodna za neravne terene. Nagib upravljanja i ekstremni vremenski uvjeti laki su za ovu vožnju. Možete lako iskoristiti prednosti svih gore spomenutih značajki jer spada u vaš proračun. Sve od ove značajke osigurajte da imate glatku, udobnu vožnju bez udaraca. Za nekoga tko traži kvalitetu i pristupačnost električnog skutera, moj bi vam savjet bio da isprobate T10 by Janobike. 

Janobike
Kako 1
  1. pa propustili ste mnoge značajke, a također i sjedalo
    sjedalo je razlog zašto sam kupio svoje jer je tako teško pronaći dobar eskuter s kvalitetnim sjedalom

Ostavi odgovor

pogreška: Sadržaj je zaštićen!
JANOBIKE Internetska trgovina e-skutera • Električni skuteri i bicikli
logo
Usporedi stavke
  • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica