Pravila isporuke

1. Uvod

1.1 U ovoj politici navodimo pojedinosti o načinima isporuke, razdobljima i troškovima koji se primjenjuju na narudžbe za naše proizvode napravljene putem naše web stranice.

Skladište Odredište Vrijeme i cijena dostave
EU skladište Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Republika Cipar, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka , Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj 4-10 dana
Free Shipping
UK skladište Engleska, Škotska, Wales i Sjeverna Irska. 4-10 dana +8% naknada za dostavu
SAD skladište Sve kopnene države i gradovi 4-10 dana
Free Shipping
Australiji i jugoistočnoj Aziji Sve zemlje i gradovi 4-10 dana
Free Shipping
* Pratite svoju narudžbu na www.17track.net s primljenim kodom za praćenje.

1.2 Ova politika ne stvara pravno provediva prava i obveze; nego je naša uobičajena praksa u vezi s isporukom proizvoda navedena u ovoj politici.

2. Besplatna dostava

2.1 Nudimo besplatnu standardnu ​​ili ekspresnu dostavu na sve adrese u kontinentalnoj EU, na sve adrese u SAD-u i Kanadi za sve narudžbe. Od Brexita, isporuke u Ujedinjeno Kraljevstvo naplaćuju se dodatne naknade za dostavu.

2.2 Sve ostale narudžbe podliježu troškovima dostave kao što je navedeno u odjeljku 5.

3. Geografska ograničenja

3.1 Obično ćemo moći isporučiti u sljedeće zemlje i teritorije: Ujedinjeno Kraljevstvo, Europska unija, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Rusija. Osim otočnih zemalja.

3.2 Možemo s vremena na vrijeme pristati na isporuku proizvoda u druge zemlje i teritorije.

4. Načini i rokovi isporuke

4.1 Metode koje koristimo za isporuku naših proizvoda i rokovi unutar kojih se isporuka obično dovršava su sljedeći:

(a) ako je vaša adresa za dostavu na kopnu Ujedinjenog Kraljevstva, moći ćete odabrati ili samo koristiti našu unaprijed odabranu metodu dostave, a tipično razdoblje za dostavu proizvoda ovom metodom je 5-10 radnih dana, osim ako nije jasno navedeno drugačije ;

(b) ako je vaša adresa za dostavu na kopnu Europske unije, moći ćete odabrati ili samo koristiti naš unaprijed odabran način dostave, a tipično razdoblje za dostavu proizvoda ovom metodom je 5-10 radnih dana, osim ako nije jasno navedeno drugačije ;

(c) ako je vaša adresa za dostavu na kopnu Sjedinjenih Američkih Država, moći ćete odabrati ili samo koristiti naš unaprijed odabran način dostave, a tipično razdoblje za dostavu proizvoda ovom metodom je 5-10 radnih dana, osim ako nije jasno navedeno drugačije;

(d) ako je vaša adresa za dostavu na kopnu Australije, moći ćete odabrati ili samo koristiti našu unaprijed odabranu metodu dostave, a tipično razdoblje za dostavu proizvoda ovom metodom je 5-10 radnih dana, osim ako je jasno navedeno drugačije;

(e) ako je vaša adresa za dostavu na kopnu Rusije, moći ćete odabrati ili samo koristiti naš unaprijed odabrani način dostave, a tipično razdoblje za dostavu proizvoda ovom metodom je 10-20 radnih dana, osim ako nije jasno navedeno drugačije.

4.2 Ako naručite do 1:1 GMT/BST na radni dan, ova vremenska razdoblja teče od završetka posla tog dana; ako svoju narudžbu izvršite nakon XNUMX:XNUMX GMT/BST radnim danom ili neradnim danom, ova vremenska razdoblja teče od kraja radnog vremena sljedećeg sljedećeg radnog dana.

4.3 Razdoblja dostave navedena u ovom odjeljku 4 su samo indikativni, i iako ćemo učiniti sve da osiguramo da svoju isporuku primite na vrijeme, ne jamčimo isporuku prije isteka navedenog razdoblja.

4.4 Možemo provesti provjere prijevare prije slanja proizvoda, a te provjere mogu odgoditi vašu isporuku. Ako je vjerojatno da će isporuka kasniti zbog provjere prijevare, obavijestit ćemo vas.

5. Troškovi dostave

5.1 Troškovi dostave uključeni su u svaku cijenu na našoj web stranici zbog naše politike besplatne dostave. Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe, bez obzira na cijenu, bez mogućnosti dodatnih ili neočekivanih troškova koji opterećuju kupca. Od Brexita, isporuke u Ujedinjenom Kraljevstvu naplaćuju se dodatne naknade za dostavu.

5.2 Naši troškovi dostave su sljedeći:

(a) u odnosu na standardni način dostave, troškovi dostave će iznositi 0,00 €;

(b) za način ekspresne dostave, troškovi dostave će biti 0,00 €.

6. Praćenje isporuke

6.1 Praćenje isporuke dostupno je za sve narudžbe za naše proizvode.

6.2 Da biste pratili svoju isporuku, unesite broj svoje narudžbe (koji je naveden u e-poruci potvrde narudžbe) na web-stranicu našeg pružatelja usluge dostave ovdje: https://www.17track.net/.

7. Potvrda i potpis

7.1 Sve isporuke moraju se zaprimiti osobno na adresu za dostavu, te je potrebno dati potpis.

7.2 Naš pružatelj usluge dostave obavijestit će vas unaprijed o pokušaju dostave za koju je potreban potpis.

8. Dodatne isporuke

8.1 Ako početni pokušaj dostave ne uspije, naš će pružatelj usluge dostave napraviti još najmanje jedan pokušaj isporuke proizvoda iz vaše narudžbe.

9. Zbirka

9.1 Ako vaši proizvodi ostanu neisporučeni unatoč tome što naš pružatelj usluge dostave još jednom pokuša isporučiti ih, pružatelj usluge dostave ostavit će karticu na vašoj adresi s uputama o tome kako možete preuzeti svoje proizvode, uključujući vremensko ograničenje za preuzimanje.

10. Problemi s isporukom

10.1 Ako naiđete na bilo kakve probleme s isporukom, kontaktirajte nas putem podataka za kontakt koje objavljujemo na našoj web stranici ili vas obavijestimo na drugi način.

10.2 Ako naš pružatelj usluge dostave ne može isporučiti vaše proizvode, a za takav je neuspjeh vaša krivnja, a ne preuzmete svoje proizvode od našeg pružatelja usluge dostave u relevantnom roku, možemo se dogovoriti da organiziramo ponovnu isporuku proizvoda ; međutim, zadržavamo pravo naplatiti vam stvarne troškove ponovne dostave (čak i kada je početna isporuka bila besplatna).

10.3 Indikativni popis situacija u kojima je vaša krivnja za neisporuku iznesena je u nastavku:

(a) dali ste pogrešnu ili nedostajuću adresu/telefonski broj za dostavu;

(b) postoji pogreška u adresi za dostavu koja je navedena;

(c) adresa za dostavu nije razumno dostupna;

(d) adresi za dostavu nije moguće sigurno pristupiti;

(e) ako nije potreban osobni primitak, ne postoji jednostavan i siguran način ostavljanja proizvoda na adresi za dostavu i nema osobe koja bi mogla prihvatiti isporuku; ili

(f) ako je potrebna osobna potvrda, na adresi za dostavu nema raspoložive osobe koja bi prihvatila isporuku i dala potpis.

pogreška: Sadržaj je zaštićen!
JANOBIKE Internetska trgovina e-skutera • Električni skuteri i bicikli
logo
Usporedi stavke
  • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica