Janobike T10: Najbolji električni skuter?

Janobike T10 jedan je od najprodavanijih ekstremnih električnih skutera u Europi, Engleskoj i SAD-u. Koji je razlog za ovu činjenicu?

Odgovor je prilično jednostavan ako dobro razmislite. Janobike T10 je vrhunski sve-u-jednom e-skuter. Jednako je brz i snažan kao i najnapredniji terenski skuteri. Jednako je prenosiv i praktičan kao i M365. Ima sve, ako ne i više, najbolje svjetske karakteristike i vrhunske specifikacije bilo kojeg električnog skutera na tržištu. I na kraju, ali ne i najmanje važno, sve su te prednosti lijepo upakirane u pristupačan sustav cijena. Ako sami istražite, brzo ćete otkriti da konkurentske marke s istim specifikacijama koštaju barem 30% više od Janobike T10.

Praktična upotreba Janobike T10

Skuter je prikladan za većinu svakodnevnih situacija. Uživajte u velikim gradovima, u svojim prigradskim selima ili skinite sjedalo i idite punim off-road ako želite.

To je dobro za korištenje grada kako izgleda i osjeća se vrlo stabilan na cestama i biciklističke staze. Dodatna snaga pobrinut će se da vam nikada ne nedostaje brzine kada vam je potrebna, a također će učiniti da svako brdo izgleda kao obična šala. Potpuni ovjes skutera učinit će manje udarne rupe i pločnike mnogo ugodnijim za vožnju jer nećete osjetiti svaku neravninu.

Svakodnevica ide dalje mješoviti tereni, Obično po selima i predgrađa također će biti potpuno ugodna. Od lijepog asfalta do zemljanih cesta, blatnih ili šumskih staza, snježnih ili pješčanih plaža, Janobike T10 će se osjećati kao da je posebno napravljen za svaki pojedini teren.

Ako se probudite osjećajući potrebu za adrenalinom, T10 vam stoji na leđima. Skinite odvojivo sjedalo i odnesite ga do najtvrđi terenski teren. Može podnijeti "ludosti" kao što su ekstremno jahanje, skakanje, trikovi i još mnogo toga.

Električni skuter Janobike T10 za svakodnevnu upotrebu.
Električni skuter Janobike T10 za svakodnevnu upotrebu.

Najbolje za vaš novac

Moguće je pronaći veći ili manji električni skuter, brži ili s jačom baterijom. Ali gotovo da nije moguće pronaći sve-u-jednom električni skuter ponuditi sve najbolje značajke i specifikacije koje T10 nudi u tako praktičnom, laganom i prijenosnom dizajnu. Janobike® shvaća da te dobre specifikacije nisu sve što je važno, stoga su ponosni što nude izvanredne pristupačne cijene s uključenom besplatnom dostavom u Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD i zemlje EU: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska (osim Tenerifa ) i Švedskoj.

Janobike
2 Komentari
 1. Bok!
  U ovom ste članku napisali da se T10 možete voziti po svim terenima “Od lijepog asfalta do zemljanih cesta, blatnih ili šumskih staza snježne ili pješčane plaže”. Znači tvrdite da mogu ovo odnijeti na plažu? I voziti se ispod 0° zimi? Moje pitanje je koju IP ocjenu ima ovaj skuter za sve te terene?

  • Dragi Savva,
   T10 vodootpornost je IP65.
   Kućište s oznakom IP65 pruža zaštitu od niskotlačnih mlazova vode iz bilo kojeg smjera, kao i od kondenzacije i prskanja vode. Pogodan je za većinu vanjskih kućišta koja neće naići na ekstremne vremenske uvjete kao što su poplave.
   Dakle, da, skuter je prikladan za sve svakodnevne terene.
   Srdačan pozdrav, Janobike

Ostavi odgovor

pogreška: Sadržaj je zaštićen!
JANOBIKE Internetska trgovina e-skutera • Električni skuteri i bicikli
logo
Usporedi stavke
 • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica