Janobike 2000W

Janobike 2000W skuteri jedni su od najboljih pristupačnih e-skutera u kategoriji ekstremnih e-vožnja

Ako niste iskusni u ovom području, možete se zapitati što je Watt i zašto je toliko važan? Pa, kratak odgovor bi bio da se snaga elektromotora mjeri u vatima (W). Čista snaga nije sve što je važno za e-skutere, jer ju je potrebno kombinirati s najprikladnijom baterijom i drugim komponentama kako bi se snaga pokrenula u djelo. I ovdje Janobikes uistinu blista.

Osjetite snagu Janobike 2000W

Snažni električni skuteri od 2000 W i više nisu namijenjeni samo za drag utrke i ljude željne adrenalina. Umjesto toga, prvenstveno su napravljeni za sve one korisnike koji jednostavno imaju siguran put/ulicu i jednostavno trebaju više ubrzanja i snage od malih skutera od 250 W.
“Brda više nisu brda” bila je iskrena reakcija korisnika Janobike T85 nakon nekoliko tjedana korištenja. Snažan Janobike T10 2000W vam neće dopustiti da osjetite bilo kakvo brdo jer ne gubi ni energiju ni brzinu čak ni do 45° stupnja na brdima.

Zar 2000W nije dovoljno za vaše potrebe?

Koliko je snage 2000W, postoje električni skuteri s puno više snage. Janobikesov drugi najpopularniji električni skuter na tržištu, tzv Janobike T85, ima nevjerojatnih 5600W kombinirane snage iz prednjeg i stražnjeg motora. Međutim, ovaj se skuter preporučuje iskusnim vozačima koji znaju kako se nositi s njegovim ekstremnim ubrzanjem i brzinom.

Nikada ne zaboravite na sigurnosnu opremu. Preporučujemo da uvijek koristite kacigu za cijelo lice i ostalo zaštitna oprema za vaše ruke, koljena i laktove. Obavezno koristite kacigu koja također štiti vašu bradu.


Janobike
Mi ćemo biti sretni da čuju svoje misli

Ostavi odgovor

pogreška: Sadržaj je zaštićen!
JANOBIKE Internetska trgovina e-skutera • Električni skuteri i bicikli
logo
Usporedi stavke
  • ukupno (0)
Usporedi
0
košarica